Menu Search

Privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
Royal Auping bv
Laan van Borgele
7415 DK Deventer
Holland
tlf.: +31-(0)570-681911,
e-mail: info@auping.com

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, tablet, smartphone el. tilsvarende for at kunne genkende den ved efterfølgende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror, er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

5. Tredjeparts Cookies
Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:
Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
AdForm
Vi bruger AdForm til at opsamle information om vores online kampagner. Informationen bruges til at kunne lave målrettet annoncering.
Du kan fravælge cookies ved at følge dette link:
http://site.adform.com/privacy-policy/
Google AdWords
Du kan fravælge interessebaserede annoncer fra Google via Annonceindstillinger. Når du fravælger interessebaserede annoncer, får du stadig vist annoncer, men de er ikke relateret til faktorer såsom dine interesser, tidligere besøg på andre websites eller demografiske oplysninger.
Du kan framelde dig ved at følge dette link:
Gå til Annonceindstillinger på adressen www.google.dk/settings/ads
SpecificClick
SpecificClick cookien bruger vi til at kunne identificere en adfærd blandt brugere på internettet som vi anser for relevant for vores produktsortiment. Vi bruger den også til at kunne få information om de kampagner vi køre gennem netværket. Ønsker du at framelde dig denne cookie kan du gøre det her:
http://corp.specificmedia.com/privacy
Vindico Group
Vindico cookien bruges til at spore adfærd på videonetværk. Du kan framelde dig sporingen ved at følge dette link:
http://corp.specificmedia.com/privacy
DoubleClick
Vi benytter DoubleClick cookien til online annoncering på tværs af internettet. Hvis du ikke ønsker at være en del af dette, kan du framelde dig cookien her:
http://www.google.dk/settings/ads
Myspace
Myspace cookien er en del af Specific og Vindico og bruges til sporing af adfærd. Du kan framelde dig her:
http://corp.specificmedia.com/privacy

6. Persondatapolitik

Denne politik vedrører oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger, som du afgiver, når du kommunikerer med os, bestiller ydelser eller benytter vores hjemmeside.

Vi er dataansvarlig for dine personoplysninger.

Royal Auping Scandinavia, filial af Koninklijke Auping bv, er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig.

Vores kontaktoplysninger er:

Royal Auping Scandinavia

Allegade 8F, st.

2000 Frederiksberg

CVR-nr.: 26 99 47 05

Telefon: +45 33 17 94 34

E-mailadresse: info@auping.dk

Formål, typer af oplysninger samt retsgrundlag for behandlingen af dine personoplysninger er følgende:

Når du besøger vores hjemmeside
Vi indsamler automatisk personoplysninger om dig, når du bruger vores hjemmeside.  
Typen af oplysninger, som indsamles, er f.eks. ip-adresse, hvilken type browser du bruger, navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og søgetermer.

Formål: Personoplysninger bruges til at optimere brugeroplevelsen og funktioner på vores hjemmeside. Dette kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af: EU Persondataforordningen artikel 6, stk. 1, litra f.

Hvis du ansøger om job hos os
Hvis du søger et job hos os via e-mail, behandles de personoplysninger, du har valgt at afgive til os i din ansøgning. F.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mail, køn, uddannelse og jobhistorik. Oplysningerne behandles fortroligt og deles udelukkende med de medarbejdere, hvor det er relevant for rekrutteringsprocessen. Ved jobansøgninger som afslås, sletter vi alle oplysninger med det samme, og der sker dermed ingen behandling af personoplysninger. 

Formål: Dine persondata vil udelukkende blive anvendt i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af: EU Persondataforordningen artikel 6, stk. 1, litra b.

Når du henvender dig til os med spørgsmål om service og produkter
Vi indsamler oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Formål: Personoplysninger bruges til at gennemføre den levering eller den serviceydelse, som du har henvendt dig omkring.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af: EU Persondataforordningen artikel 6, stk. 1, litra b, litra c eller litra f.

Opbevaring og beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger, som er indsamlet via vores hjemmeside, slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Personoplysninger, som er indsamlet i forbindelse med serviceydelser og anden kommunikation, gemmes så længe det er relevant for servicebehandlingen og vores garantiforpligtelser.
Regnskabsmateriale opbevares i 7 år til udgangen af et regnskabsår.   

Personoplysninger, som er indsamlet i forbindelse med jobsøgning, slettes ret efter vi har behandlet din ansøgning. 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling: Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dokumentoplysning

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Dette er version 1.1 af Royal Auping Scandinavias persondatapolitik sidst opdateret den 22. maj 2018.