Menu Search

Privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
Royal Auping bv
Laan van Borgele
7415 DK Deventer
Holland
tlf.: +31-(0)570-681911,
e-mail: info@auping.com

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, tablet, smartphone el. tilsvarende for at kunne genkende den ved efterfølgende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror, er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

5. Tredjeparts Cookies
Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:
Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
AdForm
Vi bruger AdForm til at opsamle information om vores online kampagner. Informationen bruges til at kunne lave målrettet annoncering.
Du kan fravælge cookies ved at følge dette link:
http://site.adform.com/privacy-policy/
Google AdWords
Du kan fravælge interessebaserede annoncer fra Google via Annonceindstillinger. Når du fravælger interessebaserede annoncer, får du stadig vist annoncer, men de er ikke relateret til faktorer såsom dine interesser, tidligere besøg på andre websites eller demografiske oplysninger.
Du kan framelde dig ved at følge dette link:
Gå til Annonceindstillinger på adressen www.google.dk/settings/ads
SpecificClick
SpecificClick cookien bruger vi til at kunne identificere en adfærd blandt brugere på internettet som vi anser for relevant for vores produktsortiment. Vi bruger den også til at kunne få information om de kampagner vi køre gennem netværket. Ønsker du at framelde dig denne cookie kan du gøre det her:
http://corp.specificmedia.com/privacy
Vindico Group
Vindico cookien bruges til at spore adfærd på videonetværk. Du kan framelde dig sporingen ved at følge dette link:
http://corp.specificmedia.com/privacy
DoubleClick
Vi benytter DoubleClick cookien til online annoncering på tværs af internettet. Hvis du ikke ønsker at være en del af dette, kan du framelde dig cookien her:
http://www.google.dk/settings/ads
Myspace
Myspace cookien er en del af Specific og Vindico og bruges til sporing af adfærd. Du kan framelde dig her:
http://corp.specificmedia.com/privacy

6. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore
produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Royal Auping bv, skal du rette henvendelse på info@auping.com eller telefon +31-(0)570-681911. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
Denne politik om privatlivets fred er ændret 19. maj 2014.