Mobile Menu
Menu
Search
Back to overview
Auping Plaza

Belsele

4,2
6 reviews

Reviews

Auping Plaza Belsele
4,2
6 reviews
bart janssens
2 months ago
Elise Van Put
3 months ago
Carine Van Mieghem
8 months ago

Top winkel voor meubels,Goede bediening

Response from the owner

8 months ago

Dankjewel, Carine!
marc sch
9 months ago
Philip Verdoodt
2 years ago
Raf De Belie
2 years ago
Lokerse baan 52
9111 BELSELE
Belgium
Monday
10:00-18:00
Tuesday
Closed
Today
10:00-18:00
Thursday
10:00-18:00
Friday
10:00-18:00
Saturday
10:00-18:00
Sunday
13:00-18:00

Kom proefliggen in Auping Plaza Belsele

Ben je op zoek naar een nieuw bedboxspringmatras of slaapkamermeubel in de regio van Sint-Niklaas? Dan ben je bij Auping Plaza Belsele aan het goede adres. Bij de Auping Plaza beddenwinkel in Belsele vind je het volledige Auping assortiment onder één dak. Van bedbodems, matrassen en boxsprings tot hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Mogelijkheden genoeg om je te laten inspireren voor jouw slaapkamer. Hier ontdek je een wereld vol kleuren, stoffen en designtrends van vandaag en morgen.

Wil jij graag meer info over het Auping assortiment? In de Auping winkel kan je zonder stress kiezen en geïnspireerd worden. Het Auping Plaza Belsele-team bestaat uit professionele slaapadviseurs die jou graag helpen bij het vinden van het juiste bed, matras of boxspring. Uiteraard kan je alle matrassen uitgebreid testen in de proefligzone.

Uitgebreid advies nodig? Maak een afspraak
Je kunt voor advies gewoon bij de Plaza beddenwinkel binnenlopen, maar je kan ook een afspraak maken. Een goed advies kost namelijk best wat tijd. Deze tijdinvestering is het zeker waard, want van een goed passende matras of bed/ boxspring heb je de komende jaren plezier.

Make an appointment online now
Participates in the Auping Take Back System