Mobile Menu
Menu
Search
Back to overview
Auping Plaza

Auping Plaza Brasschaat

4,8
4 reviews

Reviews

Auping Plaza Brasschaat
4,8
4 reviews
Willy Schroyens
4 months ago

Kwaliteit

Kris Bonroy
7 months ago
Lydia Slaets
9 months ago
Mooie winkel met een grote keuze. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede informatie over de verschillende soorten matrassen. Zelfs in de tweepersoons... More
Tom Spruyt
2 years ago

Zeer vriendelijk en hulpvaardige medewerkers. Deze winkel biedt kwaliteit op elk vlak. Dat merk je ook aan de prijs.

Bredabaan 515
2930 BRASSCHAAT
Belgium
Monday
10:00-18:00
Tuesday
Closed
Wednesday
10:00-18:00
Thursday
10:00-18:00
Today
10:00-18:00
Saturday
10:00-18:00
Sunday
13:00-17:00

Kom proefliggen in Auping Plaza Brasschaat

Ben je op zoek naar een nieuw bedboxspringmatras of slaapkamermeubel in de regio van Brasschaat ? Dan ben je bij Auping Plaza Brasschaat aan het goede adres. Bij de Auping Plaza beddenwinkel in Brasschaat vind je het volledige Auping assortiment onder één dak. Van bedbodems, matrassen en boxsprings tot hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Mogelijkheden genoeg om je te laten inspireren voor jouw slaapkamer. Hier ontdek je een wereld vol kleuren, stoffen en designtrends van vandaag en morgen.

Wil jij graag meer info over het Auping assortiment? In de Auping winkel kan je zonder stress kiezen en geïnspireerd worden. Het Auping Plaza Brasschaat-team bestaat uit professionele slaapadviseurs die jou graag helpen bij het vinden van het juiste bed, matras of boxspring. Uiteraard kan je alle matrassen uitgebreid testen in de proefligzone.

Uitgebreid advies nodig? Maak een afspraak
Je kunt voor advies gewoon bij de Plaza beddenwinkel binnenlopen, maar je kan ook een afspraak maken. Een goed advies kost namelijk best wat tijd. Deze tijdinvestering is het zeker waard, want van een goed passende matras of bed/ boxspring heb je de komende jaren plezier.

Make an appointment online now
Participates in the Auping Take Back System