Mobile Menu
Menu
Search
Back to overview
Auping Plaza

Geel

3,7
10 reviews

Reviews

Auping Store Geel
3,7
10 reviews
Jeroen
3 days ago
Wat de dames van deze winkel hebben gedaan om ons een goede nachtrust te bezorgen is fantastisch. Moest iedere service na verkoop maar zou zijn ! Een absoluut... More
Tom Nuyts
5 months ago
michel sleymer
8 months ago
Vandaag zijn wij bij Auping in Geel binnen gestapt om wat raad en uitleg te krijgen voor een compleet nieuw bed. Dank zij de raad en goede bijstand van... More
Peter Paenhuysen
9 months ago

Zeer vriendelijke ontvangst, degelijk advies.

Bart Sannen
10 months ago
Kris Bonroy
1 year ago
Wesly Geukens
1 year ago
Cristina Luzón Gómez
1 year ago
Erik Sannen
2 years ago

Zeer degelijke uitleg door een super vriendelijke dame

Glenn Baudewijns
2 years ago
Antwerpseweg 110
2440 GEEL
Belgium

Van 7 t.e.m. 30 augustus is Auping Store Geel gesloten wegens verbouwingen. Wij verwelkomen je in onze vernieuwde winkel tijdens het openingsweekend op 31 augustus en 1 september.

Graag horen andere consumenten wat jij vindt van onze winkel. Door jouw ervaring te delen, help je andere consumenten met het maken van de juiste keuze. Klik hier om jouw ervaring achter te laten. Alvast hartelijk bedankt voor jouw tijd.

Wens je ons een e-mail te sturen? Dat kan via info@aupingstore-geel.be

Today
10:00-18:00
Tuesday
10:00-18:00
Wednesday
Closed
Thursday
10:00-18:00
Friday
10:00-18:00
Saturday
10:00-18:00
Sunday
13:30-18:00

Voor een nieuw bedboxspringmatras of slaapkamermeubel in de regio Geel ben je bij Auping Store Geel aan het goede adres. Bij de Auping Store beddenwinkels vind je het volledige Auping assortiment onder één dak. Van bedbodems, matrassen en boxsprings tot kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Mogelijkheden genoeg om je te laten inspireren voor jouw slaapkamer.

Wil jij graag meer info over het Auping assortiment? Kom dan zeker eens langs in onze winkel te Geel waar ons team van slaapadviseurs jou graag helpt bij het vinden van het juiste bed, matras of boxspring.

Make an appointment online now
Participates in the Auping Take Back System