Mobile Menu
Menu
Search
Back to overview
Auping Plaza

Auping Plaza Turnhout

Parklaan 1
2300 TURNHOUT
Belgium
Monday
Closed
Tuesday
10:00-18:00
Wednesday
10:00-18:00
Thursday
10:00-18:00
Today
10:00-18:00
Saturday
10:00-18:00
Sunday
Closed

Kom proefliggen in Auping Plaza Turnhout

Ben je op zoek naar een nieuw bedboxspringmatras of slaapkamermeubel in de regio van Turnhout? Dan ben je bij Auping Plaza Turnhout aan het goede adres. Bij de Auping Plaza beddenwinkel in Turnhout vind je het volledige Auping assortiment onder één dak. Van bedbodems, matrassen en boxsprings tot hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Mogelijkheden genoeg om je te laten inspireren voor jouw slaapkamer. Hier ontdek je een wereld vol kleuren, stoffen en designtrends van vandaag en morgen.

Wil jij graag meer info over het Auping assortiment? In de nieuwe Auping winkel kan je zonder stress kiezen en geïnspireerd worden. Het Auping Plaza Turnhout-team bestaat uit professionele slaapadviseurs die jou graag helpen bij het vinden van het juiste bed, matras of boxspring. Uiteraard kan je alle matrassen uitgebreid testen in de proefligzone.

Uitgebreid advies nodig? Maak een afspraak
Je kunt voor advies gewoon bij de Plaza beddenwinkel binnenlopen, maar je kan ook een afspraak maken. Een goed advies kost namelijk best wat tijd. Deze tijdinvestering is het zeker waard, want van een goed passende matras of bed/ boxspring heb je de komende jaren plezier.

Make an appointment online now
Participates in the Auping Take Back System