Accessoires

Back to overview
Auping Plaza
Østerbrogade 109
2100 København Ø
Denmark
Plan route
Monday
10:00-18:00
Today
10:00-18:00
Wednesday
10:00-18:00
Thursday
10:00-18:00
Friday
10:00-18:00
Saturday
10:00-16:00
Sunday
11:00-16:00

Auping Store Østerbro forhandler udelukkende sengemodeller, madrasser, sengetøj og dyner samt puder fra Auping.

Auping Store Østerbro er en 400 kvadratmeter stor butik på to etager. 

På øverste etage er Aupings produkter præsenteret i stilområder, der kan give inspiration til indretning af dit soveværelse. Her finder du også prøve på Aupings store udvalg af tekstiler, lagner og sengetøj samt et sofaområde, hvor vi byder på en kop kaffe i ro og mag eller dine børn kan hygge sig, mens du prøver og vælger din nye seng. 

I kælderetagen findes et stort komfortområde, hvor du kan prøve Aupings forskellige madrasser og sengetyper samt et stort udvalg af Aupings RDS-certificerede dyner og puder. 

I Auping Store Østerbro får du altid professionel rådgivning. Auping ved, at det er vigtigt at få en god rådgivning. Vi kan derfor altid sammensætte den bedste løsning til dig - både til din søvn og dit soveværelse. 

Auping Store Østerbro forhandler også gulvtæpper fra Ellos, sengelamper fra Gubi og kommoder fra ViaCPH, så du kan kort og godt kan skabe det perfekte sovemiljø

Aftal en tid​
Du kan sagtens komme ind fra gaden og få rådgivning, men det kan anbefales at bestille tid. God rådgivning tager nemlig tid – i gennemsnit omkring 1½ time. Og det er helt sikkert tiden værd, for en madras eller seng, der passer godt til dig, får du glæde af i mange år.

Nedenfor kan du bestille tid og være sikker på, at rådgiveren har afsat tid nok i kalenderen til at hjælpe dig i ro og mag.

Make an appointment online now

Make an appointment