Mobile Menu

 

Professioneel advies voor een energieke dag!

Zoek een winkel

Vind een Auping winkel

Professioneel advies voor een energieke dag!

Nieuwe najaarscollectie dekbedovertrekken

De beste matrassen

Matrassen gemaakt in Nederland
van de allerhoogste kwaliteit.

Bedden

Jouw Auping bed is echt dichtbij. 

Boxsprings

Bekijk de mooiste boxsprings, van Auping.

De beste matrassen

Matrassen gemaakt in Nederland van de allerhoogste kwaliteit.

Beddengoed

Bekijk ons assortiment in beddengoed en creëer sfeer

130 jaar Nederlands vakmanschap

In 1888 begon Johannes Auping een smederij in Deventer.
Benieuwd hoe Auping zich heeft ontwikkeld sinds 1888 tot 2018? 

Bedden

Jouw Auping bed is echt dichtbij.

Boxsprings

Bekijk de mooiste boxsprings, van Auping.

Auping met liefde

In je slaapkamer gebeurt zóveel meer dan slapen.

Auping Smart base

Ontdek de nieuwe anti-snurkfunctie

Configureer je eigen bed of boxspring

De heerlijke herfstweken

Het zijn de heerlijke herfstweken van Auping. Daarom hebben we heel veel herfstvoordeel op al onze boxsprings en matrassen.

Matrassen  

Goed slapen begint bij een goed matras. Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Je lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaaphouding en je persoonlijke voorkeur zijn belangrijke factoren om te bepalen welk matras goed bij jou past. De ondersteuning van een matras is het beste wanneer je recht op de matras ligt. Auping matrassen zijn er in verschillende hardheden en zijn opgebouwd uit meerdere comfortzones, dit zorgt ervoor dat jouw ondersteuning optimaal is. De comfortzones bepalen hoe en in welke mate je lichaam wordt ondersteund. Zo is er altijd een matras die bij jou past en zorgt voor een optimaal slaapcomfort. De matrassen van Auping worden met de hand gemaakt in de fabriek in Deventer. Dankzij de kennis van onze vakmensen ben je verzekerd van matrassen met een kwaliteit op hoog niveau en bieden alle matrassen één voor één een goede ondersteuning. De matrassen van Auping zijn verkrijgbaar in diverse typen en maten. Door een combinatie van verschillende soorten materiaal, vulling en ondersteuning zorgt Auping ervoor dat jij de dag fris en fruitig begint. Wat je persoonlijke voorkeur ook is, wij bieden voor iedere slaper een goede nachtrust.

Boxsprings  

Een luxe uitstraling, comfortabele ligging en optimale ondersteuning: geen wonder dat boxsprings zo populair zijn. Dankzij een combinatie van meerdere lagen matrassen geniet je van dubbel slaapcomfort. Bij Auping vind je boxsprings die je naar wens zelf samenstelt. Je matraskeuze bepaalt wat goed voor je is (ergonomisch) en met de topper kies je wat je fijn vindt liggen (slaapcomfort). Of je nu leest, slaapt of je slaapkamer een schoonmaakbeurt geeft: comfort staat centraal in het assortiment van Auping. Zo zorgen de verstelmogelijkheden er voor dat je boxspring je op ieder moment ondersteunt, in welke houding je ook ligt. Het tweepersoonsbed is ook verkrijgbaar in een deelbare variant, zodat je de bedden eenvoudig van elkaar weg kunt schuiven tijdens het schoonmaken. Dankzij uiteenlopende keuzemogelijkheden stel je je boxspring helemaal naar wens samen en kies je zo de perfecte basis voor een goede nachtrust.  

Bedden  

Eigentijds, stijlvol én duurzaam. Auping bedden gaan jaren mee, dus je wilt een weloverwogen keuze maken. Hoe kies je een bed dat bij je past? Ieder persoon is uniek. Zorg voor een goede ergonomische afstemming van bed en matras op jouw lichaam. De spiraalbodem, gecombineerd met een Auping matras biedt de juiste verdeling van de lichaamsdruk, waardoor je van optimaal slaapcomfort verzekerd bent. Je kunt kiezen uit verschillende verstelmogelijkheden, zoals de rug, benen en nek, of een combinatie daarvan. Elk bed is verkrijgbaar als een eenpersoons- en tweepersoonsbed, in verschillende lengte- en breedtematen en met diverse instaphoogtes. Ook de matrassen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. En de bedden zijn gemaakt met oog voor detail: een combinatie van een mooi tijdloos design en natuurlijke materialen creëert de slaapkamer van je dromen. Wie voor de spiraalbodems van Auping kiest, kiest voor een energieke start van de dag.