close
Auping
English
Auping
clear
search

Auping Plaza Østerbro

Address: Østerbrogade 109, 2100 København ø

Visit us for good sleep advice

  • All Auping products in one place
  • Expert and professional sleep advice from our Auping experts.
  • Free duvet cover of your choice when you book an appointment

Location iconAuping Plaza Østerbro

Østerbrogade 109
2100, København Ø
Denmark

33325525

info@aupingstore-osterbro.dk


Description

Auping Store Østerbro forhandler udelukkende sengemodeller, madrasser, sengetøj og dyner samt puder fra Auping.

Auping Store Østerbro er en 400 kvadratmeter stor butik på to etager. 

På øverste etage er Aupings produkter præsenteret i stilområder, der kan give inspiration til indretning af dit soveværelse. Her finder du også prøve på Aupings store udvalg af tekstiler, lagner og sengetøj samt et sofaområde, hvor vi byder på en kop kaffe i ro og mag eller dine børn kan hygge sig, mens du prøver og vælger din nye seng. 

I kælderetagen findes et stort komfortområde, hvor du kan prøve Aupings forskellige madrasser og sengetyper samt et stort udvalg af Aupings RDS-certificerede dyner og puder. 

I Auping Store Østerbro får du altid professionel rådgivning. Auping ved, at det er vigtigt at få en god rådgivning. Vi kan derfor altid sammensætte den bedste løsning til dig - både til din søvn og dit soveværelse. 

Auping Store Østerbro forhandler også gulvtæpper fra Ellos, sengelamper fra Gubi og kommoder fra ViaCPH, så du kan kort og godt kan skabe det perfekte sovemiljø

Aftal en tid​
Du kan sagtens komme ind fra gaden og få rådgivning, men det kan anbefales at bestille tid. God rådgivning tager nemlig tid – i gennemsnit omkring 1½ time. Og det er helt sikkert tiden værd, for en madras eller seng, der passer godt til dig, får du glæde af i mange år.

Nedenfor kan du bestille tid og være sikker på, at rådgiveren har afsat tid nok i kalenderen til at hjælpe dig i ro og mag.