close
Auping
English
Auping
clear
search

Auping Elysium recognised as a Good Industrial Design (GIO)

schedule1 minutes
Elysium G100 1232*347
Elysium G100 600*350

Auping Elysium recognised as best design

Auping Elysium is opgenomen in de G100 van beste ontwerpen van 2022. In deze top 100 staan producten die niet alleen relevant zijn (een oplossing zijn voor een echt probleem), maar ook innovatief en/of origineel zijn, bijzonder goed zijn vormgegeven, ontworpen zijn in Nederland en niet ouder zijn dan 2 jaar. Ons circulaire matras Auping Elysium voldoet aan al deze criteria en is hiermee opgenomen in de G100 van 2022.

"Sinds 1986 organiseerde we de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp. Aanvankelijk als benchmark met name voor onervaren opdrachtgevers, en later als keurmerk voor goed industrieel ontwerp. Vanaf dit jaar interpreteren we 'goed' strikter als relevant en verantwoord en dat illustreren we niet alleen aan de hand van eindresultaten, de producten, maar ook de verhalen erachter", aldus Gerbrand Bas, directeur van Designlink.

Over de G100
Door middel van het jaarlijkse overzicht van de 100 best ontworpen producten wil de onafhankelijk Stichting Designlink laten zien hoe de discipline product design (industrieel ontwerpen) bijdraagt aan de aanpak van kleine en grote maatschappelijke uitdagingen. Met meer dan 35 jaar ervaring in het toekennen van de 'Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp' (GIO) beschikt Designlink over het gezag en de reputatie om dat geloofwaardig en overtuigend te kunnen doen.